TR Consulting - Entreprenad & Grävfirma

Välkommen till TR Consulting

Entreprenad Luleå

TR Consulting startades 2011 med tjänster inom helikopterbranschen som sin primära huvudsyssla, men verksamhetsidén kom att ändras. Vid sidan av helikopterflygningar så arbetade jag åt olika företag som chaufför av tyngre fordon i form av hjullastare, lastbil och grävmaskiner. Sedan början av 2019 har TR Consulting genomgått en övergång till att primärt vara en entreprenad som utöver grävarbeten även erbjuder uthyrning av chaufför till olika företag. Idag arbetar jag främst i Luleå och närliggande kommuner samt orter.

När du i närheten av Luleå väljer TR Consulting som entreprenad ser jag till att arbetet blir gjort och att det utförs med kvalitet för ett hållbart resultat. Företaget riktar sig främst mot privatpersoner som är i behov av en entreprenad, men även fastighetsägare och mindre företag i Luleå med omnejd kan ta del av tjänsterna. Vid uthyrning av chaufför så är erbjuds den tjänsten till andra företag.

Bolaget innehar en grävmaskin samt en traktor med redskap för att kunna utföra arbeten inom entreprenad och tjänster som exempelvis snöröjning, dikning, lastning och lossning. Här kan du läsa mer om maskinerna och dess arbetsområden.

TR Consulting är stationerat i närheten av Luleå, men är också verksamma inom närliggande orter och kommuner. Är du i behov av professionellt hjälp från en entreprenad i Luleå med omnejd? Då är TR Consulting företaget för dig.

Entreprenad Luleå

Tjänster

Entreprenad Luleå

Entreprenad

Grävfirma & Entreprenad Luleå

Grävning

Dikning - Entreprenad

Dikning

Snöskottning

TR Consulting - Entreprenad

Tomas Rönnkvist
Fiolvägen 11, 961 46 Boden
Sweden

556849-5377
0706-63 85 37
tomas@trcab.se